Информационни кампании в ПГ по облекро „Ана Май“ – Бъди в безопасност в интернет

Сдружение „Национална асоциация за развитие и подкрепа“ успешно реализира поредица от информационни кампании с младежи от Професионална гимназия по облекло „Ана Май“. Събитията се проведоха в периода 19-30 септември с ученици от 9-ти до 12-ти клас, като младежи от всички 17 паралелки в гимназията имаха възможност да вземат участие в кампаниите.

Назначеният по проекта специализиран екип информира присъстващите за рисковете, които крие интернет пространството, както и акцентира върху начините за защита на личните профили като превантивна мярка срещу различни видове злоупотреби. Кампанията се радва на голям интерес, младежите се включиха активно с примери от ежедневието си по темите.

Заинтересовани от дейностите по проекта ученици ще се включат с удоволствие и в организираните спортни прояви по проект „Бъди в безопасност в интернет“, реализиран по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10 А от Закона за хазарта за 2022 година на Министерството на младежта и спорта, Тематична област 4 „Превенция на кибертормоз и злоупотребите онлайн, дезинформацията и разпространение на фалшиви новини“, договор № 25-00-54/03.08.2022г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *