Спортно събитие „АУТ НЕТ“ раздвижи младежите в град Пловдив

Над 60 младежи се включиха в реализираното по проект „Бъди в безопасност в интернет” спортно събитие, провело се в петък – 07.10.2022 г. в спортен комплекс към Младежки център Пловдив.

В продължение на три часа младежите играха отборно волейбол, баскетбол, зумба, многофункционални тренировки и други спортове. В края на мероприятието се разигра томбола, в която двама от участниците имаха възможността да спечелят велосипеди, осигурени от Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните – Пловдив, които с радост подкрепиха организираното по проекта спортно събитие „АУТ НЕТ“. Късметлии в томболата се оказаха две момчета от Комплекс за социални услуги „Княгиня Мария Луиза“, които на момента показаха възможностите си със спечелените нови велосипеди.

В спортното събитие се включиха ученици от СУ „Св. Патриарх Евтимий“, Спортно училище „Васил Левски“, СУ „Братя Миладинови“, СУ „Христо Г. Данов“, КСУ „Княгиня Мария Луиза“, КСУ „Олга Скобелева“ и други. Мероприятието се проведе с помощта на професионални треньори, а водещият на събитието и диджеят се погрижиха за доброто настроение на всички участници!

„АУТ НЕТ” се реализира по проект „Бъди в безопасност в интернет”, договор №25-00-54/03.08.2022г. по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2022 година, Министерство на младежта и спорта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *