Кръгла маса на тема „Киберпрестъпления и финансови измами в интернет пространството”

Втора кръгла маса ще се проведе по проект „Бъди в безопасност в интернет”, Договор № 25-00-54/03.08.2022г., финансиран от Министерство на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10 а от Закона за хазарта за 2022 г.

Събитието ще се реализира на 20. 10. 2022 г. от 17:30 часа в заседателна зала на Общински съвет - гр. Пловдив на ул. „Авксентий Велешки“ 20.

В продължение на предната проведена кръгла маса сдружение „Национална асоциация за развитие и подкрепа“ отново ще си партнира с Главна дирекция за организираната престъпност – София, като инспектор от отдел „Киберпрестъпления” ще представи темата „Финансови измами в интернет пространството”.

Освен това на кръглата маса ще бъдат представени резултатите от изпълнението на проекта – поставени и реализирани цели, постигнати индикатори, социален отзвук, допълнително реализирани дейности и други.

В края на събитието, г-н Борис Михайлов – образователен консултант към „Креативност“ ЕООД, който реализира обученията за млади хора по проекта, ще разкаже накратко за ползите от тях и ще връчи сертификати на младежите, успешно преминали обучение по една от следните темите: „Инфо за моята дигитална личност“, „Дигитална психология“ и „Противодействие на информационния натиск и дезинформацията“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *