Покана за пресконференция по проект „Активни младежи“

Сдружение „Национална асоциация за развитие и подкрепа“ гр. Пловдив има удоволствието да ви покани на пресконференция по проект "Активни младежи" на 20.09.2023 г. (сряда) от 17:00 часа в заседателна зала на Общински съвет, гр. Пловдив, ул. „Авксентий Велешки“ № 20.

Проект "Активни младежи" се осъществява с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2023 г., ключова област: „Младежки дейности и младежка работа“. Проектът е на обща стойност 49 179,80 лв. и се изпълнява в периода 01.09.2023 г. – 31.01.2024 г. 

В проекта ще бъдат включени почти 400 млади хора, които ще вземат участие в различни събития, информационни кампании, неформални обучения, онлайн активности и уеб конкурси.

На пресконференцията ще бъдат представени както дейности, цели и очаквани резултати от реализирането на проекта, така и предстоящото младежко мащабно събитие, което ще се състои в парк "Лаута" през месец октомври. Ще бъдат представени и темите на безплатните за младежи на възраст между 15 и 29 г. обучения, на които младите хора вече могат да запазят своето място за участие.

ПЛОГРАМА:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *